Здравейте,колеги!Предстои ми закупуване на летни гуми.Предлагат ми Сава на добра цена.Някой да е карал с тая марка да изкаже мнение.Благодаря предварително.Поздрави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАко старата е с ламаринения картер - кутиите са различни.и стартера не пасва
Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 19:06.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от roshaf Покажи съобщениеЕдин въпросЗначи при тракащ вариатор когато се разкачи буксата на соленоида на вариатора трябва ли да спре да трака, или няма да има никва разлика ? Щото при мене разлика в звука няма пък за вървеж не съм пробвал
тракането е механично166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Голеги, да ви питам един мини въпрос ...
Страничните огледа от 146/145 пасват ли на 155ците? Някой да има информация по въпроса?
Благодаря предварително,
Поздрави.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеВидимо са различни
Притесняват ме две неща ...
1) От вътре, където влиза във вратата, еднакви ли са отворите? Гледам на 145/146 предната врата, до голяма степен, много прилича на 155цата, като гънка на горната рамка на вратата и покрай огледалото. /всичко ми е на око-преценка./ -прилича и на Типо-Темпра м/у другото.
2) Самата гънка на огледалото /външната/ дали е същата.
Ето няколко снимки:
146:---- 155:
---- 155(2):
Поздрави.Last edited by Tonimir; d.m.y г., 13:31.
AR 155 2.0 16v SUPER
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеСамо не знам ще има ли смисъл, щото моето лявото и аз си го лепя вече втори път и няма затваряне...
---> (хоризонтална), ефекта ще е огледало на кабели ...защото то се затваря под ъгъл 45 градуса.
Плюс това, че самото огледало на 146(145) като се прибере, то наистина се прибира, някак си не е така издадено, докато на 155цата, даже след като го врътнеш на горе, то пак си стърчи, т.е разстоянието врата-ръб на огледалото, доста голямо си остава, и пак, ако някой мине и ти го закачи, чупи се на място. /абе отвратителна работа/
За това искам практично решение, писна ми от висящи огледала. Знам, че от ТИПО пасват 1:1 , и може и типовски да сложа, но за жалост, типовските доста грозни седят, и за това искам от алфа 146(145), че са пак така красиви. /да не кажа, че са дори по-хубави от на 155цата/
Идеи, мнения? :-/Last edited by Tonimir; d.m.y г., 13:42.
AR 155 2.0 16v SUPER
Moskvich 2140
Comment
-
При мен огледалото като го закача в друго се прибира. Е веднъж ми се случи така да се прибере, че да изфръкне стаклото, но пласмасата си седи винаги здрава. Според мен ел. механизма ще си бачка. Само в закрепянето на пласмасата може да имаш проблем. Огледала от Типо/Темпра според мен няма да станат. По спомен там захващането е различно.
Comment
-
Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщениеzdraveite da pitam kakvi podobreniq moga da napravq na 145 1.6 120konq vsi4ko po dvigatelq turbo mojeli da se sloji
Comment
-
Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщениеdai nqkakva informaciq kakvo otkade kolko struva ako moje6 iskam da q napompam dosta
Писано е много по тоя въпрос. Използвай търсачката или разгледай темите от раздел Тунинг проекти. Парите са много.
Comment
Comment